Win-win-situation!

Win-win-situation!

At hjælpe når der er brug for det. Dette er netop det som betyder noget for mig. Det at kunne give en ekstra hånd, hvis nogen har for den. Det er hvad jeg kalder for en win-win-situation.

Win-win-situation!  

For præcis en måned siden satte jeg, mig på ryggen af Brunskær Sullivan for første gang. Dette gjorde jeg netop, fordi jeg havde en ven som var i nød. Kvindens fod var forstuvet, hvilket betød ingen ridning for hendes og Sullivans vedkommende. Det skulle jeg nok få sat en stopper for! Ja, så hvorfor ikke hjælpe når man kan? Det var netop de tanker som gik gennem mit hoved. Derfor valgte jeg at sige ja, til at hjælpe Dorte med hendes hest 🙂

For selvom jeg har travlt til hverdag, går der ingen skår af mig, ved at kunne hjælpe en ven.

Sullivan er en 8 årige vallak e. Sunny Boy. I den månedstid, hvor jeg har haft ham i hænderne hver anden dag, har han udviklet sig meget positivt. Og i og med at han udvikler sig til den rigtige ride. Valgte jeg, at tage ham med til stævne i dag. Det foregik på Billund Rideklub. Det var et stævne som på mange punkter var meget inspirerende. Inspirerende fordi Sullivan ikke har været i byen i 2 år. Inspirerende fordi jeg ikke har været i byen siden sommerferien. Inspirerende fordi ejerne var tilfredse. Men ikke mindst inspirerende, fordi Sullivan var så sød! Det var skønt, at komme ud på stævnepladserne igen. Omgivet af fine faciliteter. Søde mennesker. Samt et fantastisk engagement fra rideklubbens side.

Alt dette resulterede i en rigtig flot tur. En LA4 for Sullivans vedkommende.

Ønsker du ikke også, at kunne få hjælp en dag?

Så budskabet med dette lille blogindlæg var også. At selvom din hverdag kan være travl og stressende. Er der ALTID tid til at give en ekstra hånd, når der er behov for dette! Det betyder altså meget for mig, at kunne hjælpe hvor og når der er behov for det.

Så husk alle sammen. Hvis du giver en hjælpende hånd i ny og næ. Vil du helt sikkert blive betalt tilbage, netop når du har behov for det!