Skal alt være så “insta-perfekt”?
Ad Advertorial

Skal alt være så “insta-perfekt”?

Når jeg bladre ned gennem den ene efter den anden side på de sociale medier, bliver man bombarderet med de såkaldte “perfekte instabilleder”. Den perfekte location. Den perfekte krop. Det flotte tilberedte sunde mad fra en fin restaurant. Og ikke mindst et førstehåndsindtryk af en helt igennem fantastisk person.

Gør jeg det ikke også selv?

Ikke at sige, at jeg ikke selv stræber efter det. For selvfølgelig gør jeg det. Det er ikke altid at første billede bliver det bedste. Det er ikke altid at hesten har ørene fremme på de første 10 billeder jeg tager. Det er ikke sikkert at mine heste er placeret i den perfekte baggrund. Men så flytter man blot hesten, og prøver igen med 10 nye billeder. Med det ikke at sige, så skal man for at tage de perfekte billeder, og have de perfekte ting at tage billederne af.

Det betyder derfor, at jeg igennem en længere periode, har haft svært ved at tage de “perfekte” billeder af mit udstyr. Blandt andet trenser, sadler osv. For jeg aldrig har haft den perfekte baggrund til mine billeder. Men det har jeg heldigvis fundet løsningen på.

Løsningen til det perfekte insta-billede!

Derfor har jeg i samarbejde med Kystol ApS, har fået muligheden for de helt perfekte sadel og trenseholdere, som ses her. Disse produkter er perfekte til de perfekte billeder. Men ikke mindst perfekte til mine trenser og sadler.

Trense- og sadelholderen:

Denne trenseholder er lavet med en eksklusiv udskæring i massivt egetræ til 5 trenser. Trenseholderen findes ligeledes også til 3 trenser, hvis det er ønsket. Det mest fantastiske ved denne trenseholder, udover at den er super smuk og elegant, er at, den støtter trenserne super godt, og der er masser af plads til alle 5 trenser, uden at de vil komme til at ridse hinanden. Som det ses, har jeg mine trenser hængende indenfor i min baggang, da de er super smukke. De vil dog også være oplagte at have ude i stalden, sadelrummet eller et helt tredje sted. Udseendesmæssigt er de perfekte til alle lokationer. Denne trenseholder til 5 trenser, findes til den unikke pris af kun 900 kr. 

Derudover er der også denne unikke sadelholder i eksklusiv udførsel til 3 sadler. Den er ligeledes lavet i massivt egetræ. Super smuk og elegant sadelholder. Det er en sadelholder som pynter på enhver væg, og ikke mindst er unik for sadlernes støtte og comfort. Jeg er super glad for denne her sadelholder til 3 sadler, fordi jeg synes den er lavet i et super unikt design. Super kvalitet. Men ikke mindst til en super fin pris på blot 1.300 kr. 

Efter at jeg er blevet beriget med disse smukke sadel- og trenseholdere, er min hverdag blevet nemmere. Det er nemmere at tage de perfekte billeder. Men det vigtigste af det hele, er at mine trenser bliver holdt pæne, uden ridser samt kommer op og hænge hver dag! Derudover ved jeg at mine sadler ikke bliver trykket nogle af de forkerte steder, da der er blevet tænkt på enhver lille detalje ved disse sadelholderer. Disse to produkter, gør min hverdag så meget smukkere og nemmere.

Men husk på, at de perfekte insta-billeder handler kun om produkterne, baggrunden og de små detaljer omkring billedet. Så skynd dig få fingrene i disse to produkter, så bliver din hverdag hurtigt smukkere og nemmere.

Kontakt!

Hvis du ønsker at vide mere om disse produkter, så skriv endelig til mig på sofie-kystol@hotmail.com.

Eller send en mail til Kystol ApS på info@kystol.com hvis du ønsker flere priser eller et katalog tilsendt.

Læs og se flere billeder af sadel- og trenseholderne på http://www.kystol.dk

Læs og se flere billeder på https://www.instagram.com/kystolaps/