Planer for Sazan i 2019

Planer for Sazan i 2019

Sazan udvikler sig hele tiden. Hvilket er super skønt. Nu er han 5 år, hvilket betyder, at han nu må gå LA-klasserne. Han kan i princippet mere eller mindre de grundlæggende øvelser. Han mangler bare styrken og erfaringen. Så for Sazan og mit vedkommende, bliver 2019, et år hvor der skal trænes, udvikles og styrkes. Ikke kun på øvelserne men også grundridningen. For er grundridningen ikke på plads. Kommer øvelserne det heller ikke.

Planerne er dog, at han i løbet af foråret skal ud og prøve og vise sig lidt frem. Hvilke klasser det bliver i, kommer nok lidt an på formen/styrken. Men LA1 bliver nok en god start. For mig handler det mere om, at han skal ud og føle sig tryg ved at komme i byen. For det har han aldrig prøvet eller er vant til det. Så han skal bare ud og se og opleve en helt masse her i løbet af 2019. Samt blive øvelsesstærk. Sådan at han forhåbentligt i 2020, kan debutere i MB.

Sazan i sin skønne boks fra Kystol ApS

Er sikker på at Sazan bliver en rigtig fin hest. Han har gnisten, udstrålingen samt gå på lysten til at komme langt. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer os to sammen! Glæder mig til de mange timer i sandet, hvor der bare skal nørkles, og hygges.