Min nyeste investering!

Min nyeste investering!

Som mange af Jer nok allerede har opdaget på mine sociale medier, har jeg foretaget mig en ny investering. En investering i form af en lille hest. Min kommende dressurstjerne.

Evora II

Evora II er hendes navn. Hun er en kulsort trakener på 3 år efter Millenium, og med Aston Martin til morfar. Og med den afstamning, er man ikke et sekund i tvivl om, hvorfor hun er så yndig som hun er.

 

Jeg fik hende leveret til mit studentergilde d. 29 juni af Lone og Johnny Sørensen, dem som har avlet Aston Martin. Og som også er dem, min tidligere dressurstjerne Drogba, som jeg solgte til Mexico, kom fra. Jeg er derfor ikke et sekund i tvivl om, at Evora II nok skal blive en stjerne en dag.

Igår sendte jeg hende i tilridning, hvor hun nok skal være de næste 2 måneder. Det er et super fantastisk sted hun er kommet hen, og jeg er sikker på at hun får det som blommen i et æg. Allerede engang i næste uge, skal jeg på besøg, og se hvor langt hun er kommet med træningen. Hahaha, der er nok ikke kommet sadel og rytter på endnu, men mon ikke hun har lært lidt? Men ihvertfald skal jeg ud og træne med hende, så jeg ikke får hende hjem på total bar bund, og selv skal lære hende at kende. Men at jeg er en del af tilridningsprocessen, synes jeg er fantastisk. Glæder mig super meget til at se det endelige resultat.

Kunne du tænke dig, at se og følge mere med i udvikling af Evora II, så kommenter gerne opslaget. Ellers kommenter hvad der ville være interessant for dig, at læse og følge med i.