Når virkelighed bliver til logo!

Når virkelighed bliver til logo!

24. november 2018 5 Af Anne-Sofie Kystol Knudsen

Det var 10 meget lange minutter inde i en dressurring på Ikast Rideklub. En meget glad hest, som var med på den værste. Endte dog alligevel med et godt resultat.

Egenhedstest:

Da Drogba var 4 år gammel, skulle vi starte egenhedstesten i Ikast. Jeg var super spændt. Drogba var super spændt, hvilket endte med en super spændende tur i ”ringen”. Vi var 3 heste inde ad gangen, for at de unge heste ikke skulle føle sig alene, og dermed blive påvirket og stresset. Men der var ingen tvivl om, at Drogba på ingen måde følte sig alene eller utilpas. Han styrede ringen for sig selv. Det var det rene tivoli.

Det rene tivoli:

Når man føler sig super godt til mode, og har styr på det hele, kan det dog godt ende galt. Det var sådan cirka sådan vores ridt til egenhedstesten endte. En hurtig regnjakke på tilskuerrækkerne, var nok til at starte festen. Herefter galt det bare om at sidde fast og ikke ride ”for meget” i vejen for de andre… 😉 Gode karakter fik vi for gangarter og kapacitet, dog hang vi lidt i den korte snor i forhold til rideligheden… ups… den var vist ikke helt på plads den dag (det gik dog heldigvis kun fremad efter dette).

Når fiasko bliver til succes:

Selvom ridtet ikke var perfekt, havde vi dog stadig en kæmpe fest!!! Dog var der da et lille plus ved denne oplevelse. Nemlig dette billede som blev taget af os; endte med at blive skabelon til Kystol ApS firmalogo.

Drogba til egenhedstest i Ikast, som 4 års

Så selvom Drogba ikke længere er hos mig fysisk, er han der dog stadig på mange måder. Han er blevet forplantet i min hverdag uden længere at være her <3

Drogab som logo for Kystol ApS

Så husk alle sammen. Selvom ikke alt lykkedes hver gang. Vil der altid kunne findes noget godt og kreativt frem i det knap så gode!