En sidste dans!

En sidste dans!

19. november 2018 0 Af Anne-Sofie Kystol Knudsen

En sidste dans. Dette var for mange ponyrytter tilfældet i weekenden, Her satte de deres sidste aftryk i ponysporten til dette års Rosenparaden i Hedensted. Et væld af tårer var igen i år kendetegnet ved afskeden med ponytiden. Ikke kun triste tårer, men også et hav af glædestårer; glædestårer over alle de minder man igennem de sidste mange år, har haft sammen med sine pony(er), veninder samt weekendfamilierne. Både på hjemmebane samt udebane. Dette får mig til at tænkte tilbage til år 2014. Samme sted, samme stemning, samme følelser men ikke mindst samme gode måde at få sagt farvel eller på gensyn til ridesporten.

Min rosenparade

Min rosenparade var uden ponyer. Jeg måtte sige på gensyn til Modderbeek’s Flo inden Danmarks Mesterskaberne 2014. For mig og Golden Starlight’s vedkommende fandt afskeden sted lige efter Danmarks Mesterskaberne for hold 2014. Derfor var det for mit vedkommende, en aften, fyldt med glæde. Jeg fik endelig lov til at ses med de bedste veninder, se gode rideture samt opleve den gamle stemning inden det var forbi.

Jeg fik æren af at holde den “berømte” tale sammen med min gode rideveninde Caroline Elsner. Den største ære for mig, blev dog at mine rideveninder/venner havde valgt mig kandidat og vinder af årets Ditte Pedersens kammeratskabspris. Jeg er stadig meget beæret over denne erklæring.

 

Som noget helt nyt, havde Caro og jeg skrevet en sang til lejligheden. Vi har så heldige, at Christine Prip(dressurdommer), ville hjælpe os med at synge sangen. Hun er en FANTASTISK sanger!

Husk at nyde de sidste ponyrideture. Og husk at se og pleje jeres gode ponyvenner. Jeg ser nemlig stadig mine gode veninder fra ponytiden. Så bare rolig piger og drenge, der er et liv efter ponytiden 😉