Ses vi til Hest & Rytter 2019?

Ses vi til Hest & Rytter 2019?

Der er præcist 1 dag og 12 timer til dørene slåes snart op til årets største hestebegivenhed.

Jeg skal nemlig som så mange andre hestetosser til Hest & Rytter i Messecenteret Herning. 5 dage som for mit vedkommende vil komme til at forløbe på mine forældres stand. Nemlig Kystol’s stand. Det er her jeg vil være at finde 😉

Billeder fra Hest & Rytter 2018

Der vil i løbet af disse 5 dage, være alt fra GP i dressur samt springning, galla-shows, utallige af rideudstyrsboder, madsteder, og mm.

Derudover vil der være rig mulighed for at komme hen på min stand. Her vil der være mulighed for at se en masse af de flotte stævneskabe fra Alfako, spanske ridestøvler, udestald samt en masse staldinventar.

Jeg håber vi ses til 5 meget sjove dage i Herning. Kom glad og få en kop kaffe, og en hyggelig snak i hal L, hvor jeg er at finde 🙂

P.S. her er et lille sneak peak på hvordan standen kommer til at se ud!

Følg med på min Instagram, hvor der løbende vil blive opdateret