Når den daglige træning giver pote!

Når den daglige træning giver pote!

16. december 2018 0 Af Anne-Sofie Kystol Knudsen

At træne og træne hver dag, kan til tider være hårdt. Men hvem ønsker ikke at det lykkedes? For når det endelig lykkedes, er det som at komme i himlen. Nogle gange er det de små ting, som glæder. Men det at komme ud og vise, at efter en måneds arbejde med en fremmed hest lykkedes. Det er fedt! Så bliver man stolt!

Anden stævnestart!

For i weekenden var jeg til start på Nr. Aaby Rideklub. Super fine faciliteter. Super fint julepynt (måske lidt farligt for brune heste). Men ellers et super fint stævne. Jeg var igen til start på Brunskær Sullivan, 8 årig vallak. Igen til start i LA4. Denne gang lykkedes nogle af de finesser, som jeg de seneste 14 dage har trænet på. Det er fedt. For at komme ud og starte på en hest, som ikke har været til stævne i et par år, er ikke altid let. Men Sullivan forsøger at tage det i stiv arm, og kæmper. En hest, som aldrig bliver træt af at arbejde. Det viste han endnu engang i lørdags, da han trods de farlige pyntede juletræer, gik videre. Dette endte med en flot 2. plads med 70,9%.

Den daglige træning!

For mig er det ikke procenterne som er alfa og omega. Men at man kan se at den daglige træning giver pote. At selvom en godkendt tur rundt på banen, er der stadig ting at arbejde med. Dette betyder, at jeg endnu engang kan gå hjem og få finjusteret nogle ting, for at det rigtigt kan lykkedes! Fordi for mig er den daglige træning mindst ligeså sjov, som at komme ud til stævnerne og vise sig frem! JEG ELSKER DEN DAGLIGE TRÆNING. JEG ELSKER AT NØRGLE RUNDT MED SMÅTING, FOR AT DET KAN BLIVE PERFEKT!

Nu vil han hen over julen, blive introduceret for changementer. Hvilket jeg ikke tror bliver noget problem for ham!