Mine heste skal være sunde!

Mine heste skal være sunde!

Advertorial i samarbejde med BioShop 

Det er sundere for hestene med et godt rent miljø, og det er selvfølgelig vigtigt for mig, at give mine heste det bedste af det bedste.

Mine heste står hjemme på min gård i Ølholm, nord fra Vejle, hvor vi har plads til 6 heste. I og med, at mine heste står i halmbokse, i nogle meget meget store bokse, muger vi ikke ud hver dag. Vi muger helt i bund en gang hver 14. dag. Dette betyder også, at boksene blot bliver strøget op hver dag. Hvilket betyder at hestene får en temmelig stor måtte at stå på i løbet af de 14 dage.

                   

Vi har dog meget højt til loftet, og en meget stor stald, trods antallet af heste. Det betyder også, at man ikke kan lugte ammoniakken, grundet det store frirum i stalden. Men når man muger ud, eller sætter næsen ned i halmen, kommer den lumre duns hurtigt frem.

                      

Lugten af ammoniak og fugten fra hestetisset ønsker jeg ikke for mine heste. Fordi det er ikke sundt for hestene, at stå med mulen ned i ammoniak. Men dette problem læste jeg kunne løses hos bloggerne Georgia Timmermann og Karina Josefsen. Jeg læste at de havde afprøvet produktet, hvilket gjorde at jeg også ønskede at afprøve produktet.

           

 

Det skal afprøves!

Produktet som jeg vil afprøve i en uges tid er Sweet PDZ. Det er et strømiddel som er et 100% naturligt mineralprodukt, der er med til at friske hestestalden op. Fidusen med dette produkt er, at den stærke ammoniaklugt i hestens omgivelser, som er et stort problem både for hest og ejer, kan Sweet PDZ løse. Så det er jo perfekt!

           

Nogle af de ting som er kendetegnet for Sweet PDZ er følgende:

  • En stærk problemløser!
  • Fjerner effektivt ammoniak
  • Lugter ikke – ingen tilsløring
  • Er økonomisk i brug
  • Giver et bedre miljø
  • Minimerer sygdomstilfælde
  • Sikrer bedre trivsel og sundhed

 

 

 

 

Jeg håber inderligt, at dette produkt kan redde mit problem mht. lugten og fugten i boksene. Derudover ønsker jeg også, at mine heste skal blive så sunde som overhovedet muligt. Derfor prøver jeg kræfter med Sweet PDZ fra BioShop.

Følg med her på bloggen, hvor jeg også kommer med en opdatering i næste uge, om hvad min erfaring har været 🙂