Mine heste skal være sunde, No. 2!

Mine heste skal være sunde, No. 2!

Advertorial 

Nu er der gået 14 dage, og luften i stalden har aldrig været bedre! Nu dufter stalden pludselig dejlig frisk!

I forlængelse af mit sidste opslag “Mine heste skal være sunde!”, har jeg nu i samarbejde med BioShop testet Sweet PDZ, og heldigvis for det. For nu kan jeg slet ikke undvære det! Og det værste er, at jeg ikke har været opmærksom på denne mulighed noget før.

Sweet PDZ er en vanvittig god investering for staldmiljøet. Produktet er super nemt at bruge, som du også kan se i videoen nedenfor. Sweet PDZ er et granulat, der neutraliserer ammoniak og giver en ren og frisk luft i stalden.

Jeg bruger en kopfuld Sweet PDZ dagligt i hver boks, som blot bliver spredt rundt ovenpå strøelsen. Det betyder også, at produktet er utrolig økonomisk i indkøb. Jeg har i løbet af de sidste 14 dage benyttet produktet i 4 bokse af størrelsen 4 x 6 m., og posen er langt fra brugt. Det vigtigste for mig, er dog at mine heste ikke længere bliver udsat for ammoniakdampene, når de sætter næsen ned i halmen. Men vigtigst er også, at jeg nu gør noget godt for mine hestes generelle sundhed!

Men heldigvis er det ikke kun hestebokse som Sweet PDZ kan bruges i. Produktet kan også bruges i kattebakker og andre steder hvor der kan være tendens til lugt.

Så ønsker du at stanken skal forsvinde med det samme, så bør du købe Sweet PDZ. For så er stanken væk med det samme!

Sweet PDZ kan købes HER, hvor du kan finde mere information om produktet på hjemmesiden.