Gør dine fødder glade!

Gør dine fødder glade!

Advertorial i samarbejde med Kystol ApS

 

Er du klædt på med det rigtige fodtøj til alt slags vejr? Kan du gå i regnvejr, ordne bokse, ride, gå en tur eller noget helt femte som at gå til en fest, og så med det samme sæt sko? For det tror jeg næppe du har.

Du kender vel det når du skal ud og ride en tur. Men lysten til at hoppe i de stive dressurstøvler er ikke størst. Lysten er at blive i det samme par sko uanset hvilket vejr eller hvilken begivenhed der er tale om. Altså et fodtøj som er fleksibel og flot. Denne håndsyede spanske ridestøvle er netop støvlen som opfylder alle kvindernes ønsker for en præsentabel støvle.

   

For at min hverdag kan hænge sammen, betydet det meget for mig, at jeg har en støvle som jeg kan bruge til stort set alt. Om der er tale om en tur i skoven i regnvejr eller en shoppingtur med veninder kan denne flotte håndsyede ridestøvle bruges.

Det er en støvle som er perfekt til alles behov og ønsker!

Denne håndsyede spanske ridestøvle findes i mange forskellige farver. Her kan der bl.a. nævnes sort, brun og camel i henholdsvis læder og nubuck.

Jeg synes bestemt denne støvle er et kig værd, for dig som ønsker en billig, smuk men ikke mindst komfortable støvle til alt slags vejr og alle slags selskaber.

Find meget mere omkring støvlerne på Kystol’s hjemmeside her: http://www.kystol.com eller find dem på Kystol’s Facebookside her: https://www.facebook.com/KystolApS/eller følg dem på Instagram her: https://www.instagram.com/kystolaps/?hl=da