Gør arbejdet til en fest!

Gør arbejdet til en fest!

Advertorial i samarbejde med Kystol ApS

Søndag er weekendens festdag. Eller rettere den store arbejdsdag. Eller nok rettere den store udmugningsdag. For som tidligere nævnt, står alle mine heste til dagligt på halm, og får derfor nyt, frisk halm HVER DAG! Det betyder også, at når der er gået 14 dage, skal boksene muges i bund. Det bliver som regel altid gjort om søndagen. Søndag er en dejlig dag, at gøre det på, fordi så er stalden frisk og klar til en ny uge.

Men for mig, har det ikke altid været det sjoveste at skulle muge bokse ud om søndagen. Det har tidligere altid været en kedelig og sej kamp at komme igennem. Netop fordi det førhen var besværligt med bokslågerne, fordi de var for små til at jeg kunne komme ind med maskinerne. Fordi så stod lågerne i vejen, når man skulle ud med maskiner. Det var bare ikke nemt. Men det problem har jeg heldigvis fået løst.

Det er blevet til en fest at muge hestebokse ud!

Nu er arbejdet med at muge hestebokse ud, faktisk rigtig hyggeligt. Fordi jeg har i et samarbejde med Kystol ApS, fået specialdesignet nogle fuldåbne skydedøre, som mine fronter til boksene. Det betyder også, at man nemt og enkelt, kan åbne hele boksens front op, blot ved et lille skub til lågerne. Det betyder derfor også, at man helt uden problemer kan komme ind og ud af boksene med min maskine, uden at ramme i noget og helt uden at komme i karambolage med lågerne. Derudover er det super smart med disse fuldtåbne fronter, at de bare bliver “skudt” ind i naboboksens front. Derfor kan man slet ikke se, eller blive irriteret over at boksen er åben. For lågen er gemt væk i naboboksen.

Flot, funktionel og smart!

Det er en yderst flot, funktionel men ikke mindst super smart løsning til alles stalde. Lågerne fylder igenting, er elegante men ikke mindst super smarte når boksene skal muges ud.

Jeg har derfor lavet en lille video, som illustrerer hvor funktionelle og super smarte disse boksfronte med fuld åbning i virkeligheden er. Tag et kig på min video, og du vil i løbet af et lille minut blive helt forelsket i fronterne. 

Jeg er ellevild med denne løsning, til min egen stald. Mine heste elsker at stå i de kæmpe store bokse. De elsker at kunne kigge ind til naboen. Og de elsker at kunne stå og kigge ud på staldgangen, med hovederne over lågerne.

Her kan du læse meget mere om forskellige boksfronteløsninger på http://kystol.dk/

Se og følg en masse af Kystol ApS’ projekter på Instagram samt Facebook https://www.instagram.com/kystolaps/?hl=da https://www.facebook.com/KystolApS/

Følg også mig og min hverdag på Instagram https://www.instagram.com/annesofiekystol/?hl=da