Er du klar til stævnesæsonen? *VIDEO!!!*
Ad Advertorial

Er du klar til stævnesæsonen? *VIDEO!!!*

Udendørssæsonen begynder så småt at komme tættere og tættere på. Det betyder også, at flere og flere af de sjove stævner kalder. Det betyder også, at flere og flere weekender bliver brugt udenbys. For når man skal til stævne en weekend, en uge eller blot en enkelt dag, er det rart at have styr på sine ting/udstyr mm. Derfor har jeg altid haft et Alfako stævneskab fra Kystol ApS.

Du kan i bunden af indlægget, se en video af hvordan jeg plejer at pakke mit stævneskab, når jeg skal til stævne! 

For mig er det vigtigt, når man er til stævne og har sin/sine heste opstaldet, at arealet omkring sin/sine bokse er præsentabelt. Derfor hader jeg når der står 1000 ting og flyder. Netop derfor har jeg altid været kæmpe fan af Alfako stævneskabene. De er super lækre, pæne, nemme at komme rundt med og ikke mindst er de fyldt med god plads, hvilket er vigtigt for mig [måske fordi jeg har for meget l**t] 😉

Mit helt klart favoritskab er MAXI CONFORT.

Hvordan skal MAXI CONFORT pakkes?

Det skyldes, at skabet er super nemt at transportere til fra, grundet dens store luftgummihjul. Derudover er der plads til 2 store dressursadler, utallige af trenser, grimer, træktorve, longeliner osv. Ligeledes er der indbygget bag lågerne, 3 store udtræksskuffer. Disse 3 skuffer anvender jeg således:

  1. Skuffe bruger jeg til mine plejemidler.
  2. Skuffe bruger jeg til mine gamasher, klokker, bandager osv i.
  3. Skuffe bruger jeg til mine strigler, flettegrej, stævnenummer osv.

                

Derudover har jeg i det store rum til venstre mine stævne- samt træningsstøvler. I den nederste lange skuffe, er det oplagt som jeg gør, at have trænings- samt stævneunderlag, skridttæpper, staldgamasher osv. i. Men det mest smarte er, at der er plads i lågerne til piske, kritikker, programmer men ikke mindst hestepas. Fordi de forsvinder altid. Men her har du styr på alle dine ting.

            

In love!!!

Med dette skab, slipper du for overflødigt rod, tusindvis af grimme poser men ikke mindst besværet med at få plads til alle dine gode ting, som skal med når man er til stævne 😉

Jeg er virkelig in love i dette stævneskab!!!! For det er skabet som rummer alt hvad en ridepige/ridedreng drømmer om. Plads, kvalitet, fornuftig pris samt let at transportere og meget meget mere.

Personligt kan jeg slet ikke vente til at stævnerne kalder på mig og Sazan!!! Så vi kan komme ud og få brugt skabet.

Vil du se hvordan jeg har valgt at pakke mit stævneskab?

Her kan du læse meget mere om stævneskabet på http://kystol.dk/

Se og følg en masse af Kystol ApS’ projekter på Instagram samt Facebook https://www.instagram.com/kystolaps/?hl=da https://www.facebook.com/KystolApS/

Følg også mig og min hverdag på Instagram https://www.instagram.com/annesofiekystol/?hl=da