Afbetaling af gammel gæld!

Afbetaling af gammel gæld!

26. november 2018 0 Af Anne-Sofie Kystol Knudsen

Når den gamle gæld, gennem de sidste 15 år, skal betales tilbage. Gælden til ens forældre, venner, trænere, hjælpere osv. For hvad de ikke har gjort for en de sidste mange år, skal man huske at sætte pris på. Så derfor er det nu min tur til at betale lidt tilbage igen!

Forældreopbakning:

Kolde vintre i ridehus. Tidligt oppe en søndag for at komme til stævne. 100-vis af timer i stalden. 1000-vis af timer siddende, støttende og ikke mindst lyttende forældre gang på gang. Det er lige netop det mine forældre har været udsat for, netop pga. mig og min krævende sport. For dette rideprojekt kunne jeg ikke have været foruden mine forældre. Hvem kunne dog det? Men mon ikke også at mine forældre har nydt rejsen mindst ligeså meget som jeg selv har? Alle de rejser vi har haft sammen rundt omkring i Europa med pony og trailer, har været fantastiske.

Lige netop pga. al den støtte og opbakning mine forældre har gjort for mig, føler jeg mig nødsaget til at give dem lidt tilbage igen.

Dette betyder, at hjælpe dem med firmaerne, udstiller, oprydning, støtte og ikke mindst give dem en ekstra hånd når der er behov for det. Det er lige netop det de fortjener!

Modderbeek’s Flo til Nordisk Mesterskab i Sverige

Udstilling for Kystol ApS på Blue Hors

Djemba Djemba til stævne på Kirstineholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gæld til underviserne:

Alle de år, hvor mine trofaste undervisere siden 5-årsalderen, har stået klar til at hjælpe. Uden dem var jeg aldrig kommet så langt som jeg er nu. Deres store passion, tillid og ikke mindst engagement for at tro på at jeg godt kunne. Har helt bestemt været med til at sætte skub i min ridekarrier. Alt deres erfaring, som de har lært fra sig. Netop for at jeg kunne blive dygtigere, har jeg valgt at gøre det samme. Det betyder, at jeg 2 gange i ugen, hjælper mine 2 små ponyryttere i Kolding. Karoline- og Anne-Louise Ravnsbo. For jeg føler et behov for at dele ud af min passion, erfaring men ikke mindst engagement for at føre nye stjerner til tops.

Karoline Ravnsbo

Anne-Louise Ravnsbo

 

Droba til træning på Bækgaarden

 

Gæld til stævnearrangørerne:

Uendelige mange stævner, som diverse danske rideklubber samt private hestesteder har lagt faciliteter til. Dem skal der ligeledes lyde en kæmpe tak til. For ridesporten, var ingenting uden de fantastiske mennesker, som støtter op om sporten. For at holde et ridestævne, er ikke bare noget man lige gøre. Det kræver meget planlægning samt hjælpere. Det betyder derfor at man bør give rideklubberne en ekstra hjælpende hånd, når det er muligt. Det er hvad jeg de sidste mange år har gjort. Været taster, skriver, kritikhenter eller hvad man nu ellers kan finde på at hjælpe med. For hvis ikke der er nogle frivillige hjælpere, vil der heller ingen stævner være. Så husk på det. Hjælp hvis det er muligt.

DM for hold i Frederikshavn

Støttende søskende:

Mine tre fantastiske brødre, Kasper, Kristian og Nikolaj, som er blevet udsat for alverdens gennem tiden. De har altid bakket mig op hele vejen igennem min passion for ridning. Jeg er beæret over, at de har taget med til stævner. Ikke kun i Danmark, men også rundt omkring i Europa til diverse internationale stævner samt mesterskaber. For hvem ønsker ikke, at ens søskende er stolte af hvad man gør og brænder for? For det er lige præcis, hvad mine brødre altid har været. Super stolte af deres søster. Super støttende. Super kærlige. Men ikke mindst super hjælpende.

Søskendekærlighed

Så alle sammen. I skal huske at sætte pris på hvem og hvad de forskellige personer i dit liv, gør for dig og din sport.  Så husk at give og hjælpe tilbage til de mennesker, som har støttet dig igennem din karrier. Om det så er ved at hjælpe til stævner. Give en hånd i huset hos de gamle. Dele ud af din erfaring til nye stjerner. Eller have kvalitetstid en søndag med din familie, er det meget vigtigt, at få det gjort!